Algemene voorwaarden

Alle informatie op onze website is slechts informatief en vervangt nooit het advies of verwijzingen van een erkende arts.

Anabolenmarkt is niet verantwoordelijk voor de eventuele gevolgen van het gebruik van producten die zijn aangeschaft op anabolenmarkt.com

De klant van Anabolenmarkt is zelf verantwoordelijk voor de wijze van gebruik en inkoop van producten en/of diensten van anabolenmarkt.com

Het gebruik van producten en/of diensten van Anabolenmarkt is geheel op eigen risico van de klant.

De getoonde en aangeboden producten op anabolenmarkt.com zijn uitsluitend voor research doeleinden geschikt.

De klant dient ten alle tijden goed te controleren naar welk adres producten verstuurd dienen te worden.

Wij zijn dan ook niet verantwoordelijk voor de verzending van de aankoop wanneer door onjuist ingevulde adresgegevens het pakket niet word geleverd.

Het retour sturen van producten gebeurt uitsluitend met uitzondering en na een grondige beoordeling van de medewerkers van Anabolenmarkt.

Anabolenmarkt behoud zich hierbij het recht niet over te gaan tot een terugbetaling van het aankoopbedrag.

Het retour sturen van producten of omruilen van producten is alleen mogelijk wanneer producten onbeschadigd en ongeopend zijn en is enkel mogelijk binnen 14 dagen na levering.

Producten met een gekoeld bewaaradvies kunnen niet geretourneerd of geruild worden.

Wij zijn niet verantwoordelijk voor verkeerde retournering door de klant wanneer het verkeerde postbusadres wordt gebruikt

Wanneer een zending van ons niet kan worden afgeleverd door onjuist ingevulde adresgegevens of door andere redenen retour word gestuurd heeft Anabolenmarkt het recht eerst de retournering af te wachten alvorens zij besluiten de producten nogmaals te versturen.

Wanneer Anabolenmarkt door verkeerd aangeleverde adresgegevens extra kosten moet maken voor het verzenden van de betreffende bestelling zullen deze kosten op de klant verhaald worden.

De klant wordt geacht de disclaimer en voorwaarden door te nemen alvorens de klant gebruikt maakt van de diensten, website of overgaat tot aankoop van producten.

De klant voldoet aan de minimale leeftijd van 21 jaar oud.

Winkelwagen
Scroll naar boven